3. runde i vinterens 5#Cup i fluekasting ble i helgen gjennomført i Tromsøhallen. Vi gratulerer Terje Christiansen og Gari O. Aikio (bildet), begge Grenland Sportsfiskere, med gull i hvv. ørret presisjon og sammenlagt (Terje) og ørret lengde (Gari). Thorgeir Guastavsen vant alle øvelser i veteranklassen.

Stevnet bar preg av covid-situasjonen, og desverre var flere forhindret fra å delta grunnet pandemien. Like fullt ble det et godt stevne, med flere personlige rekorder.

Hjemmefavorittene; Kristian Grythe og Rolf Egil Håvoll, TCFF.

Thorgeir Gustavsen med dagens lengste kast i ørret lengde, og Tore Tiltnes dømmer ørret presisjon.

Gari O. Aikio, GS, vant ørret lengde med sitt lengste kast i finalen 32,02m. Hans Eilif Larsen, TCFF, økte også sin lengde i finalen, kastet 31,90m som hold til sølv. Bronsen gikk til Terje Christiansen, GS, som kastet 30,44m i finalen. I veteranklassen vant Thorgeir Gustavsen, DS, med dagens lengste kast, 34,53m, foran Terje Slydahl, TCFF, som kastet 24,81m.

Stevnevinnere: Thorgeir Gustavsen (3xgull veteranklassen), Hans Eilif Larsen (sølv ørret lengde, bronse presisjon og sammenlagt), Gari O. Aikio (gull lengde, sølv presisjon og sammenlagt), Terje Christiansen (gull i presisjon og sammenlagt og sølv i lengde), Terje Slydahl (3xsølv i veteranklassen).

Terje Christiansen vant ørret presisjon med 54 poeng i finalen (68 poeng innledende), to poeng foran klubbkamerat Gari O. Aikio som kastet 52 poeng (47 poeng innledende). Hans Eilif vant bronsen med 23 poeng i finalen (41 poeng innledende). Thorgeir Gustavsen vant veteranklassen med 60 poeng. Terje Slydahl fikk sølv med 12 poeng.

Gari O. Aikio vant ørret lengde, og Terje og Tore måler lengder.

Vi fikk flere personlige rekorder på stevnet. Terje Christiansen, GS, perset med 32,72m i kvalifiseringsrunden ørret lengde. Terje perset også i ørret presisjon 68 poeng på 3,02 min. Tangering av personlig rekord på poeng, men raskere kastet. Dermed ble det også personlig rekord sammenlagt på Christiansen, som fikk 132 poeng. Thorgeir Gustavsen, DS, perset i ørret lengde, med sitt kast på 34,53m.

Vi takker Tromsø Casting & Fluefiskeforening med et flott stevne!

Neste runde i 5#Cupen arrangeres i Skien Fritidspark 12. februar – meld deg på her.