Det ble et stort 5#Cup-stevne i Skien denne helgen. Det er sjeldent vi er opp mot 30 utøvere i aksjon – og vi satte pris på at det også var nye kastere med. Stevnets sammenlagtvinnere ble Steinar Røstad og Anita Strand, samt Tor Erik Gjersøe i veteranklassen. Vi gir også en ekstra applaus til juniorkasterne Anna Martinsen og Willem T. Strande de Wit!

I ørret presisjon ble det hel rød KJFF pall i herre seniorklassen. Jan Vidar Josephsen og Vidar kastet helt jevnt, hvor Jan Vidar kastet 1(!) sekund raskere enn Vidar i finale og vant, begge med 68 poeng i både i innledningsrunden og i finalen. Innledningsvis var Steinar Røstad og Stein Grønberg best med 70 poeng, men begge slo litt av i finalen, og Stein var der best av de to med 66 poeng. I dameklassen er Anita Strand i en klasse for seg, men bak henne er det helt åpent før innendørs-NM om en måned. Tone Martinsen, Begna FCK fikk sølv med 37 poeng, Linda Brattekværne, Nasjonal Kasteklubb bronse med 36 poeng. Marita Mårdalen, Rjukan & Tinn FFK perset med 33 poeng på fjerde plass. I juniorklassen kastet Willem T. Strande de Wit, Lillehammer Sportsfiskere 26 poeng. I veteranklassen vant Tor Erik Gjersøe, KJFF, med 59 poeng, foran DS Thorgeir Gustavsen, med 50 poeng, og Helge Lynnæs, KJFF med 28 poeng.

Premiepallene for herre og dameklasse i ørret presisjon – Vidar Sæløen, Jan Vidar Josephsen, Stein Grønberg – Tone Martinsen, Anita Strand og Linda Brattekværne.

Jan Vidar Josephsen kaster 5 poeng og vinner ørret presisjon – dommerene Gunnar Thompson og Per Øivind Arnesen til høyre.

Debutanter og juniorkastere på pallen f.v. Willem Tobias Strande de Wit og Anna Martinsen.

Veteranene med Tor Erik Gjersøe på 1. plass – Thorgeir Gustavsen på 2. plass og Helge Lynnæs på 3. plass – i alle øvelser.

Tone Martinsen kaster ørret lengde.

I ørret lengde vant Kjetil Bertelsen, SCF, foran Steinar Røstad, NKK og Jan Vidar Josephsen, KJFF – mhv. 36.34m, 34.56m og 33.97m som trioens lengstekast. Anita strand kastet 29.03m og vant dameklassen, foran Tone Martinsen 26.15m og Linda Brattekværne 22.29m. I juniorklassene vant Anna Martinsen, BCFK med kast på 14.51m og Willem T. Strande de Wit, LSF, med kast på 21.97m. I veteranklassen; Tor Erik Gjersøe lest med 33.51m, etterfulgt av Torgeir Gustavsen 31.49m og helge Lynnæs på bronseplass 26.62m.

Johnny Mårdalen og Anita Strand (under) kaster ørret lengde.

Premiepall ørret lengde herrer: Kjetil Bertelsen 1. plass; Steinar Røstad 2. plass og Jan Vidar Josephsen 3. plass.

Sammenlagt herrer: 1. plass Steinar Røstad – flankert av Stein Grønberg 2. plass og Jan Vidar Josephsen 3. plass.

Dommertrioen; Tore Tiltnes, Jan Richard Olsen og Ronny Stavsholt på ørret lengde.

Vi takker Grenland Sportsfiskere for et flott arrangement – dommerne for god dømming og alle utøverne, for å bidra til et flott stevne med mange gode kast!