Norgesmesterskapet i innendørs fluekasting arrangeres 21. mars i Håkons Hall på Lillehammer. Stevnet er en del av #5- cup’en, og vi skal derfor kåre både vinner av NM og vinner av vinterens cup.

I herrenes finaler kan det bli meget jevnt dersom de seks beste møter til start selv om Jan Vidar må regnes som favoritt dersom vi ser på rankingen. Minst like spennende er det i dameklassen, hvor det er svært jevnt mellom Linda, Marita og Kristin. Foreløpig status på årets cup er vedlagt her.

Dørene åpnes kl. 08:00, mens stevnestart er satt til kl. 10:00. Vi kommer til å arrangere innledende kasting i både presisjon og lengde på doble baner. Det blir å holde tunga beint i munnen for både kastere, dommere og sekretariat!

Arrangementet er en del av NM- veka, som også betyr at finalene vises på TV. Finale i ørret presisjon sendes direkte med start kl. 13:15. Ørret lengde sendes i opptak lørdag 23 mars.

Vi håper selvsagt på stor oppslutning om stevnet, som blir sesongens siste innendørs konkurranse, og – forhåpentligvis en god start på vårsesongen!

Påmelding kan gjøres på denne linken. 

Kontakt Tom på tom@flycasting.no der som du har spørsmål eller andre henvendelser.

 

                             

Linda, Marita og Kristin vil definitivt                                      Både Jan Vidar ,Steinar og Vidar må regnes 

kjempe om medaljer i Håkons hall i mars.                              som favoritter i ørret presisjon før NM.

 

Rankinglisten: 20240225 Ranking 5Cup