Vi ønsker å gjøre det enda mer attraktivt å delta på våre kastestevner. På førstkommende Norgescup i fluekasting, i Sandnes – 28.-29. august – inviteres du herved med på guidet fisketur i Bjerkereimselva.

Sandnes Flycasting arrangerer årets første Norgescupstevne i fluekasting søndag 29. august – påmelding til dette gjøres her. I forbindelse med stevet inviteres deltakere med på guidet fisketur i Bjerkreimselva, dagen før stevnet, lørdag 28. august.

Det er fritt salg av fiskekort i Bjerkreimselva, og sone tre, som vi velger å fiske i har mange muligheter. Det koster kr. 450 pr døgn, og døgnet begynner når vi starter fisket. Elva ligger ca. 40 min. kjøring sør for Stavanger/ Sandnes og vi satser på avmarsj kl. 0800. Vi satser på at det er nok biler blant deltakerne til at fiskerne kommer seg avgårde for egen maskin.

Det blir enkel guiding, og vi deler opp deltakerne i hensiktsmessige grupper og tar dere med til kortselger og desinfisering. Deretter tar vi gruppene med i elva, viser tilkomst, parkering, kulper etc. Hvor lenge guidene følger gruppene får vi ta etter hvert, men vi sørger for at de som vil fiske lenge vet hvordan de skal få det til.

De av dere som ønsker å delta sender en mail til tom@flycasting.no før onsdag 25. august slik at vi får planlagt dagen.  

Etterpåmelding aksepteres, i alle fall dersom dere har egen bil. De som vil ut seinere enn kl. 08.00 kan gjøre det dersom vi avtaler møteplass på Vikeså.

Vi gleder oss – vi håper å se så mange som mulig både på fisketuren og på Norgescup-stevnet!