Nasjonal Kasteklubb & Fiskejenter, i samarbeid med KastFlue, inviterer til Kastekurs med enhånds fluestang for kvinner på NIH i Oslo lørdag 18. februar.

Vi inviterer til en dag med fokus på kasteglede – for alle med interesse for fluekasting- og fisking. Steng vinteren ute, og sett av dagen til å lære å kaste med flue eller skjerpe kasteteknikken din sammen med andre likesinnede. Vi stiller med instruktør Steinar Røstad i fra KastFlue og du kan låne utstyr (du kan selvsagt bruke eget også) – her er det bare å komme – om du er erfaren fluefisker, eller helt nybegynner og nysgjerrig!

Hvor: Norges Idrettshøgskole

Når: Lørdag 18.02 kl 10-13 (etter dette er hallen åpen for alle (også for menn – frem til kl. 17).

Prisen om du ikke er medlem av Nasjonal Kasteklubb er kr 250,-. For medlemmer er det gratis. Du kan melde deg inn i Nasjonal kasteklubb via QR-koden på bildet under her:

Medlemskap koster 50kr i året. Betalt kurs evt medlemskap må fremvises ved oppmøte. Det er kun 25 plasser på kurset, så meld deg gjerne på i dag. Påmelding: send sms til Selje Catrine Oftebro 47956869. Når du er påmeldt vil du etterhvert motta betalingsinfo på sms.