Vi har denne våren gått nye veier og invitert til nettbaserte møter for våre medlemmer. Så langt har vi arrangert to webinarer – begge med Mathias Lilleheim som kompetent instruktør og veileder, og begge med gode tilbakemeldinger fra våre deltakere. I ukene som kommer inviterer vi til tre nye webinarer – én reprise og to nye med spennende temaer.

 

Onsdag 3. juni setter vi opp webinaret: “Kasteteknikk: Ørret lengde med Mathias Lilleheim” på nytt. Vi oppfordrer alle som ikke fikk deltatt sist, til å bli med denne gangen. Til dette webinaret kreves det litt forarbeid – deltakerne bes sende inn video av egen kasting, som vil bli analysert av Mathias Lilleheim, og hvor du får verdifull tilbakemelding på hvordan du kan forbedre din egen kasteteknikk. Her deler vi kunnskap og erfaringer om det å kaste langt – husk at sammen kaster vi lenger! Hovedfokuset på dette webinaret er øvelsen ørret lengde. Les mer om webinaret og meld deg på her.

 

Mandag 8. juni inviterer vi til et spennende webinar hvor vi har invitert med gründer av den nye fiskeappen FiskHer, Trond Are Gjone. Sammen med blant andre Asgeir Alvestad og Jeanett Brudeseth Bersås har Gjone arbeidet for å utvikle en app som har registrert og definert over 30.000 fiskeområder langs hele norskekysten. Appen lanseres 1. juni og Trond Are kommer til oss for å fortelle oss alt om appen, og hvordan den kan være med å løfte frem sportsfiske for enda flere! Les gjerne mer om FiskHer – her.  På dette webinaret vil vi også presentere terminlisten for høstsesongen 2020. Mer om dette webinaret vil publiseres på NCFs nettside i løpet av uken.

 

I uke 24-25 vil vi også invitere til webinaret: “Kasteteknikk: Sjøørret- og laks lengde med Mathias Lilleheim”. Dato og mer informasjon om dette webinaret kommer senere.

Vi håper så mange som mulig vil være med på disse webinarene før sommeren, og laksefisket, tar over for fullt!