Vi har gleden av å invitere dere alle til nytt webinar: styrketrening for fluekastere – tirsdag 15. desember! Bli med på vår nettbaserte treningssamling, hvor Mathias Lilleheim vil instruere oss i praktiske styrketreningsøvelser.

Dette er øvelser du kan gjøre hjemme i din egen stue, eller ute – perfekt i dagens koronasituasjon, og skreddersydd for casting- og fluekastutøvere. Øvelsene er med strikk, slynge og matte. Samlingen bygger videre på treningsprogrammene (1 og 2) fra NCFs samling i Ekeberghallen 1. mars og webinar arrangert 26. april. Der likevel ikke noe hinder å være med for første gang på dette webinaret.

Treningssamlingen er nettbasert, og gjennomføres på MS Teams tirsdag 15.12 kl 19-21. Du deltar på samlingen ved å logge deg på via en link du får tilsendt fra oss. Linken får du tilsendt etter påmeldingsfristen.Mathias Lilleheim vil vise oss videoer og instruere øvelsene. Øvelsene Mathias vil instruere i, er på matte og med strikk og slynge. Dersom du har dette tilgjengelig vil du kunne følge alle øvelsene.

Kurset er gratis for alle medlemmer av NCFs medlemsklubber.

Har du spørsmål? Ta kontakt med Marius H. Johannessen, tlf: 91388617 e-post: gs@castingforbundet.no
Om Mathias Lilleheim: Mathias Lilleheim var ansatt på Olympiatoppen i årene 1989-2017, hvor han var fagkonsulent innen styrke, motorikk og stabilitet. Før dette var han landslagstrener i spydkast, og i en periode personlig trener for Trine Hattestad. Mathias var selv en spydkaster i Norgestoppen med sølv i NM og flere friidrettslandskamper for Norge på merittlisten. Samtidig er Mathias mannen som revolusjonerte lengdekastingen i norsk casting. Han var NCFs landslagstrener i en årrekke, og har selv to VM-sølv og to VM-bronser i fluekasting. I sin tid på Olympiatoppen jobbet Mathias tett på utøvere som blant andre Suzanne Pettersen, Marit Bjørgen og Therese Johaug, for å nevne noen.