Vi heier på alle gode initiativ for å få flere med i kastesporten. I Tønsberg og Skien har Tønsberg FFK, Grenland Sportsfiskere og KastFlue nå inngått et meget spennende samarbeid, som åpner opp for alle som ønsker seg flere innendørstreninger for kasting.

Steinar Røstad har sendt oss denne meget hyggelige invitasjonen – alle som ønsker å trene innendørs – både nybegynnere, aktive og de som måtte finne frem utstyret etter noen års pause – inviteres nå med på treninger i Tønsberg og i Skien!

I Tønsberg finner treningene sted i Vestfoldhallen (Hortensveien 7, 3122 Tønsberg), i Skien arrangeres treningene i Skien Fritidspark (Moflatvegen 38, 3733 Skien).

Dato for treningene: Tønsberg: tirsdager – 16.11, 23.11, 30.11, 7.12 og 14.12, Skien: mandagene – 15.11 og 6.12

Treninger før jul gjennomføres: kl 21.00-22.30

Treningen passer for alle aldre og alle ferdighetsnivå. Det vil være dyktige instruktører fra KastFlue og lokal klubb på treningene. For barn og unge – er det fint om foreldre kan være med under trening.

Kontakt Tønsberg: Steinar Røstad 92699441
Kontakt Skien: Gari Aikio 91132600

Det er gratis for alle medlemmer av forening som er knyttet til NORGES CASTINGFORBUND og 50 kr for hele inne sesongen for ikke medlemmer. Vi har noe utstyr til utlån både i Tønsberg og Skien, men ta gjerne med eget om du har det. Instruktørene vil hjelpe deg med å tilpasse ditt utstyr.
 
Vi i NCF heier selvsagt veldig på gode samarbeid som dette – og ønsker initiativet lykke til – og håper så mange som mulig vil finne veien til hallen i Tønsberg og i Skien!

Foto: KastFlue