Sandnes Flycasting ønsket 14 kastere velkommen på åpningsstevnet i Sandneshallen søndag 6 november.

Det var noe frafall mot slutten, så i dameklassen var det enkel match for Kirsten Lurås fra Nasjonal Kasteklubb. Det ble rent bort i både ørret lengde, presisjon og selvsagt sammenlagt. Kirsten kastet 25 poeng i presisjon og 20,22 meter i lengde. I herreklassen var det litt mer dramatikk. Stian ledet presisjonen innledningsvis, tett fulgt av Stein og Kjetil. Det var likevel Jan Vidar som trakk det lengste strået da både han og Vidar kastet 72 poeng i finalen.

 

Bildet t.v. Jan Vidar Josephsen, KJFF,  vant ørret presisjon, foran klubbkameratene Vidar Sæløen og Stein Grønberg. Helrøde pall. T.h. Kirsten Lurås eneste kvinne i konkurransen, på toppen av pallen.

Ny norsk rekord i innendørs ørret lengde! Kjetil Bertelsen 38,79m!

I ørret lengde har Kjetil lenge siklet på Jan Vidar sin innendørsrekord, som attpåtil ble satt i Sandneshallen. I dag satt kastene der de skulle, og begge de lengste kastene hans var over den gamle rekorden. Ny norsk innendørs rekord er 38,79 meter! Det føres ikke offisielle verdensrekorder innendørs, men har noen kastet lenger?

Bildet t.v. Kjetil Bertelsen, SFC, vinner ørret lengde, foran Jan Vidar Josephsen og Stein Grønberg. T.h. sammenlagt herrer; Josephsen, Bertelsen og Sæløen.

Sammenlagt stakk Jan Vidar av med seieren med sterke 145,51 poeng. Se alle resultatene her:

Vi takker Sandnes for et flott arrangement, og håper å se minst like mange i Kristiansand i desember.

Tekst og foto: Tom Robertsen