Tønsberg Fluefiskeklubb stå for siste runde i Norgescupen 2017 og mye skulle avgjøres.

Lørdag:

Ørret presisjon var første øvelse og her var det bare Gard mot røkla, i innledende runda satt han respektable 64 poeng og toppet dette med 74 poeng i finalen som er tangering av norgesrekord på poeng. Det var bare noen sekunder som skilte fra å sette ny rekord men dette blir nok ikke siset gang denne gutten kaster så bra. I dameklassen ble det mer spennende men Anita tokk seieren med 40 poeng foran Christine sine 37 poeng. Øyvind tok seieren i veteranklassen med 36 poeng.

Ørret lengde ble preget av lite vind men takket være at det var lov å bytte kasteretning fikk alle muligheten til å kaste i medvind selv om det var lite vind i hele. Stein kastet godt både i innledende og i finale og kunne ta gullet med til sørlandet med god samvittighet. Her var junior Gard oppe på en 3. plass i herre klassen rett bak Tor som tok sølvet. Dameklassen ble vunnet av Anita som nok en gang leverte god kasting tiltross vekslende forhold tett fulgt av Tone på 2. og Christine på 3. Juniorklassen ble vunnet av Gard med 31m som var et godt kast i disse forholdene. I veteranklassen skilte Helge seg ut med 29,5m foran Øivind på 2. med 24,5m og Ivar i sitt comeback på 23m.

Det ble kastet innledende runde i sjøørret på lørdag i varierende forhold men igjen var valgfri kasteretning redningen for mange.

Søndag:

Vi starte kl 10.00 med sjøørret lengde og forholdene var noe bedre. Harald fikk en meter på Stein og tok med seg gullet til Oslo. I dameklassen leverte Anita varene og gullet ble i Tønsberg. Junior klassen ble vunnet av Sander som også kastet finale sammen med herrene. Øyvind kastet 32,5m og det var nok til å sikre seieren i veteranklassen foran Helge.

Vinden tok seg opp i løpet av dagen og når det var tid for laks lengde var forholdene gode. I igjen hadde Harald meteren på sin side og slo Steinar med en halv meter i finalen. I dameklassen var Anita i en klasse for seg selv og tok gullet med 49m foran Laor som kastet 47,5m. Gard var best i juniorklassen med 51,5m som nesten holdt til finale herrer. Veteranklassen ble vunnet av Ivar som i favorittøvelsen kastet 50m som holdt til seier og gull.

Det ble også arrangert e uoffisiell konkurranse i 16/18 fot som ble vunnet av Vidar med 0,5m på 2.kast foran Jarle og på tredje kom Eirik. Det ble kastet i motvind for herreklassene mens dame og junior kastet i medvind men på venstre side.

Se alle resultater her.