Norgescup 2017 er tilbakelagt, med sterke prestasjoner. Anita Strand viste muskler i dameklassen, og gikk seirende ut av alle øvelser, og dermed også Allround. Hun kan med det skryte av tittelen vinner av Norgescup 2017 i dameklassen. En sterk prestasjon.
I herreklassen ble det litt mer fordeling av premiene. Jarle Strandberg tok gull i ørret lengde og sjøørret lengde, sølv i Ørret presisjon og en 6.plass i Laks lengde. Dette holdt til gull i Allround. Stein Grønberg var en av få som klarte ta ta gullet fra Jarle, og det gjorde han i Ørret presisjon, med sterke resultater. Steinar Røstad sikret seg gullet i Laks lengde, kun noen poeng foran Stein Grønberg. Det var også disse tre som delte Allround medaljene mellom seg. Det ble sølv til Stein og bronse til Steinar. Meget jevnt i toppen.
I juniorklassen kjempet Gard Thompson og Sander Lomsdalen om medaljene. De tok to gull hver, men Gard viste seg å ha beste resultat i Allround, og tok dermed en gull til. Veteran damer ble vunnet av Grethe Foster Josephsen. Veteranklassen for herrer ble også en stor seier til en mann. Helge Gustavsen tok to individuelle gull, og nok poeng til å ta gull i Allround. Thorgeir Gustavsen tok en gull, to sølv og en bronse, som holdt til sølv i Allround. Øyvind Strand tok også en gull, en sølv og to bronse, som ga siste medalje i Allround – bronse. Mange medaljer det ble kjempet hardt for å oppnå. Neste aktivitet ut er 5# cup, som starter i Sandnes 11 november. Håper alle vil komme dit å delta i nok en dyst om de gjeve premier. Fluekasting er ikke bare en sommersport. Hele vinteren gjennom vill vi ha 5# cup gående. Velkommen til alle som er interessert i fluekasting.