Fiskejenter inviterer til Ungdomsfiskedag på Kjerstadvaldet i Orkla 31. juli.

Vi har gleden av å invitere alle fiskeglade ungdommer i alderen 14-21 år på fiske på vakre Kjerstadvaldet i Orkla den 31.07.2022 kl 11 til kl 20. Deltakerne bør ha grunnmessige ferdigheter når det kommer til kasting og det å bevege seg langs elva. Det er et at det skal brukes redningsvest av alle under 18-år. Fiskere under 18 år må også ha med samtykke fra foresatte. Eget fiskeutstyr må medbringes.

Kjerstadvaldet er et nydelig vald 4 km oppstrøms Meldal sentrum. Nedkjørsel til valdet vil bli skiltet på arrangementsdagen. På valdet finnes gapahuk, grillplass og toalett. Valdet regnes som lettfisket og oversiktlig. Det vil bli enkel servering av grillmat sponset av Nasjonal Kasteklubb. Grindal Salmon Lodge stiller med guide som vil være behjelpelig med kasteinstruksjon og opplæring i praktisk fiske. De vil også holdes et kurs i hvordan man korrekt utøver fang og slipp.Norske Lakseelver stiller med informasjonsmateriell om laksen og den jobben de gjør. Det vil også bli holdt en liten konkurranse hvor ferdighetsnivå ikke er avgjørende. Premien i konkurransen er en Guideline Halo laksesnelle sponset av Guideline. Alle deltakere vil få en ryddepose og klistermerker fra Clean Coast Anglers.

For at alle skal få mulighet til å fiske og av sikkerhetsmessige årsaker så er det kun 8 plasser tilgjengelig. Vi vil sette opp venteliste for de som ikke får plass. For spm og påmelding,ta kontakt med meg, Selje Cathrine Oftebro.
Det er gratis å delta på dette arrangementet og alle redskaper er lov! =)
Det vil bli mulighet for skyss i fra Berkåk og Meldal denne dagen.

Kart:
https://kart.gulesider.no/m/HAQcH

Velkommen til en trivelig dag med laksefiske på Kjerstad i Orkla

Med hilsen

Selje Cathrine Oftebro/Fiskejenter – arrangør
Grindal Salmon Lodge
Norske Lakseelver
Guideline
Clean Coast Anglers

Nasjonal Kasteklubb

Nasjonal Kasteklubb er med og støtter arrangementet.