Stor deltakelse og god stemning på helgens 5#Cup stevne i Skien. Her følger noen stemningsbilder fra stevnet. Vi takker Grenland Sportsfiskere for et flott gjennomført stevne, og vi takker Terje Christiansen for bildene.

På hovedbildet: Kristian Grung, TFFK. Se resultatene nederst i saken, eller på forbundets resultatside her.

Bjørn Knutslid, Grenland Sportsfiskere – en av tre kastere som kastet over 34m i innledningsrunden. Det ble 4. plass i finalen.

Harald Ø. Jensen, Oslo Sportsfiskere, vant ørret lengde med konkurransens lengste kast, 34,98m i finalen.

Per Christian Hoelstad fra nystiftede Namdal Kasteklubb, her i ørret presisjon!

Junior herrer: Per Christian Hoelstad, Namdal Kasteklubb, Kristian Grung, TFFK og Andreas Skomedal, KJFF.

Rød pall – KJFF Stein, Jan Vidar og Vidar i presisjon, og samme pall sammenlagt – Harald i blått bryter opp rødjakkene i lengdeøvelsen.

Marita Mårdalen – en av hele fire kastere fra Rjukan & Tinn FFK i denne runden!

Anita Strand vant alle øvelsene, Tone Bråthen tok med seg alle sølvmedaljene og Marita Mårdalen alle bronsemedaljene.

Stilstudie – Tom A. Robertsen, Sandnes Flycasting!

Stil studie 2: Gari O. Aikio, Grenland Sportsfiskere.

Veteranene Helge Lynnæs, KJFF og Øyvind T. Strand, TFFK i litt uskarpt bilde, men kastingen var som vanlig skarp – Terje Christiansen – åpnet stevnet.

Topp jobbet av alle de frivillige i Grenland Sportsfiskere – tusen takk for jobben dere gjorde (fra NCF og alle kasterne!)

Neste runde i 5#Cupen er avslutningsrunden, som også er innendørs-NM – søndag 19. mars i Fix Arena med Tønsberg FFK som arrangørklubb – påmelding vil åpne i morgen (14.02).