Oslo Sportsfiskere gjennomførte andre runde i Norgescup’en i fluekasting på Holmendammen i helga. Arrangementet var meget vellykket, været var godt, og det ble gjennomført mye god kasting av de vel 30 deltakerne som hadde meldt seg til start. Holmendammen er beryktet for sine lunefulle vindkast, men lørdagen bød på meget jevne forhold for alle deltakere. Søndagen var det mer ujevnt, men resultatene ble likevel utjevnet ved at man splitter kasteomgangen.

Kristiansand stilte tre juniorer til start, og alle leverte meget gode prestasjoner i alle øvelser. Gratulerer til både Sander, Amund og Andreas! Tone og Kjetil vant respektive sammenlagtøvelser, mens Trond vant veteranklassen. De individuelle resultatene reflekteres i resultatlistene under.

Neste Norgescupstevne blir i Sandnes 7-8. september. Dette blir også Norgesmesterskap for overhodekasterne. Før NM er det imidlertid VM i fluekasting, som blir gjennomført 19-25 august i Åhus i Sverige.

Vi takker alle frivillige som gjorde arrangementet mulig. En spesiell takk til Erling og Lars Terje fra Sandnes som sørget for at dømmingen ble gjennomført på en meget god måte. Nå må det brettes opp ermer for å rekruttere og utdanne flere frivillige til å gjennomføre stevner.