5# CUP i Sørlandshallen kunne skilte med gode lengder i alle klasser, at det var en veteran som hadde det lengste kastet kom vell ikke som en bombe. Tor Gjersøe stilte inn kanonen og landet på 34,87m dette holdt til seier i lengde veteran og Tor viste at han er å regne med også i år.

Jan Vidar Josephsen viste også god kasting og vant herreklassen både i press og lengde, i press fikk han imponerende 70 poeng og slo Gard  på tid med 36 sekunder som hadde samme poengscore ikke tvil om at disse gutta trener på press. I lengde satte Jan V skapet på plass med 34,72m som holdt til seier i lengde og sammenlagt.

Frida Josephsen fortsetter å forbedre resultatene og viste solid kasting i helgen i dame klassen.

Et friskt pust var 13 år gammle Tobias Østerøy som klinte til med 56 poeng i press og over 20 meter i lengde, ikke mindre enn imponerende kasting av en dyktig junior som vi får se mer av i fremtiden. Gavekort fra Grønberg Sport kommer godt med når flueboksen skal fylles.

I veteranklassen dominerte Tor Gjersøe med lengste kast uansett klasse og 1. plass i press i veteran og han vant selvfølgelig sammenlagt i veteran tett fulgt av Per Grønberg.