Da var sesongens siste 5# Cup gjennomført. Denne ble avholdt i Ekeberghallen, som viste seg å være like god som hallen på NIH.( Bare billigere).Det stilte 28 deltagere på startstreken, og det ble vist mye god kasting. Det er selvsagt bestandig noen som ikke er fornøyd med sine resultater, men det er vanligvis like mange som er fornøyd også. Resultatene var gode, og vi fikk se en Tor Erik som var tilbake i form igjen etter en operasjon. Lengde på 36,11 meter i Ørret lengde, er respektabelt etter et fravær på flere måneder. Stein Grønberg’s 66 poeng i Ørret presisjon, er også et godt resultat. Totalt sett var det et godt stevne, hvor det ble delt ut mange medaljer. Dette var jo avslutningen på 5# Cup 2016, og det gir jo ekstra medaljer. Gard Thompson ble vinner i alle øvelser i juniorklassen. Dameklassen ga en gull til Christine Josephsen og to gull til Karoline Olsen, med ganske jevne resultater mellom de tre første. Seniorklassen ble dominert av Kristiansand JFF ved Stein og Per Grønberg, samt Jan Vidar Josephsen og Tor Erik Gjersøe. Alle med bra resultater i 5# cup, som lover godt for kommende VM i fluekasting. Det var også hyggelig at de relativt nye likte seg i denne konkurransen. En uttalelese fra vår fotograf og kaster, lyder som følgende:
Da er min første sesong i 5# CUP over.

Har deltatt på tre stevner, og må si jeg har blitt godt mottatt som debutant!

Utøvere har kommet meg gode råd og anvisninger for å bedre min kasteteknikk – og, så har jeg fått gode “klapp på skuldra” uansett om det har gått bra eller dårlig med kastinga.

Diskusjoner om stenger og kasteteknikker “har jeg lusket på” hos dere mer erfarne kastere – artig å overhøre hvor mange meninger det er om temaet fluekasting.

Fiskevann og elver har det også blitt pratet om i våre pauser / venting på kasting – flott!

Selv om det “gikk åt skogen ” i dag i presisjon – gleder jeg meg til neste sesong.

Terje Christiansen

Dette er hyggelige ord å ta med seg i avslutningen, og alle ønskes velkommen til utesesongen og neste års 5# Cup.

Takk til alle som har deltatt, og satt sitt preg på denne konkurransen.