Holmendammen fornektet seg ikke og ga varierende men rettferdige forhold for alle. Det ble kastet to innledende runder i alle lengdeøvelser som ble godt mottatt av alle deltagere. Det var meldt svak sørlig vind på lørdag og opptil 11 s/m på søndag fra nord og dette slo til. Alle fikk sine sjanser med medvind og de som greide å dra nytte av vinden fikk bra lengder. Oslo sportfiskere stilte opp og med sine kulinariske vafler er det vel flere som må gå en ekstra tur i kveld.

Fredagen startet med ørret presisjon der Tom Wangensteen klinte til med 58 poeng og sikret seieren foran Rune Brenna og Andor Røraas. Helga Gresaker var eneste kvinnelige deltager i alle øvelser og gjorde da reint bord med flott kasting i alle øvelser. Veteran klassen ble vunnet av Tor Gjersøe med 62 poeng og var i en egen klasse i veteran.

Ørret lengde herrer ble vunnet av Andor Røraas med et kast på 38m i svært dårlige forhold. En meget fortjent vinner som fikk til dette kastet under så å si vindstille forhold tett fulgt av Bjørn Knutslid og Tom Wangensteen. I herre klassen hadde alle fra 2. til og med 5. plass 37,5 som sitt lengste kast så her var det jevnt. Tor Gjersøe tokk hånd om 1. plassen i veteran klassen.

Når deltagerne ankom arenaen på søndag kom vinden sterkt inn fra nord og slik ble det resten av dagen. Bjørn Knutslid var lengst i sjøørretlengde og vant med et kast på 48,5m tett fulgt av Steinar Røstad og Martin Nøkleberg begge med 47m . Veteranklassen ble ikke overraskende vunnet av Tor Gjersøe med et kast på 47,5m foran Øyvind Strand og Geir Granli.

Laks lengde var siste øvelse på agendaen og tok Eirik enda en seier i sin favoritt overhode øvelse tett fulg av Steinar Røstad som ledet til det var 15 sekuder igjen av kastingen til Eirik da han på sedvanlig måte la ut et sistekast som var akkurat nok til å sikre seieren. Andor tok hånd om 3. plassen rett bak. Øyvind Strand fikk roet ned konkurransenervene nok til å dra hjem seieren i veteranklassen med et kast på 55,5m

Sammenlagt seieren i herreklassen gikk fortjent til Andor Røraas foran Steinar Røstad og Tom Wangensteen. Veteran ble vunnet av Tor Gjersøe foran Øyvind Strand og Geir Granli.

Se flere bilder på vår facebookside.

Resultater

Takk til alle deltakere og frivillige for et flott arrangement!

Tekst: Steinar Røstad

Bilder: Terje Christiansen